Hostels

Tien hostels die even legendarisch als goed gelegen zijn in deze stad  .

  1. Industriepalast Hostel Berlin : in Warschauer Strasse 43-44 Friedrichshain met U en S bahn Warschauer Strasse. Populair bij schoolgroepen en vlakbij Warschauer station ,  een hotspot in het weekend .
  2. Sunflower Hostel : in Helsingforserstrasse 17 Friedrichshain met U en S bahn Warschauer Strasse. Een oldskool hostel vlakbij de uitgaansbuurt in Berlijn, een van de betere plekken om te verbroederen met wereldreizigers .
  3. Heart of Gold Hostel : in Johannisstrasse 11 Mitte met S bahn Oranienburger strasse. Een van de mooiste hostels in de stad, ideale uitvalsbasis en dicht bij alles . Ze hebben echt hun fantasie gebruikt om er iets bijzonders van te maken en dat merkt u aan elk detail.
  4. St Christopher’s Berlin : in Rosa Luxemburg Strasse 39-41 Mitte met U bahn Rosa Luxemburger strasse). Is ook een ontmoetingsplaats voor niet reizigers onderaan hebt u een bekende bar waar het meestal druk wordt ,dus in sociaal opzicht perfect. U vindt er altijd wel mensen om iets mee te doen; het ligt ook heel goed gelegen voor scholen .
  5. Generator Berlin Mitte : ( in Oranienburger Strasse 65 Mitte met S Bahn Oranienburger strasse).Deze keten staat bekend voor netheid en topkwaliteit. U betaalt ietsje meer maar het is haast een hotel voor backpackers .
  6. Circus Hostel : (in Weinbergsweg 1a Mitte met U bahn Rosenthalerplatz). Hipster hostel dat perfect in de hedendaagse reiscultuur past, tal van leuke koffiebars en eetmogelijkheden in de buurt.
  7. PLUS Berlin: (in Warschauerplatz 6-8 Friedrichshain met U en S Bahn Warschauwerstrasse). wel de beste prijs kwaliteit verhouding van allemaal groots opgezet en genereus , alles wat u kunt wensen en meer .
  8.  EastSeven Berlin Hostel : ( in Schwedter Str. 7 Prenzlauerberg met U bahn Senefelderplatz ). Het hostel wint vaak de poll van beste hostel in Berlijn, hoewel het een vrij klein en gezellig hostel is . Misschien net daarom, een knus gevoel draagt altijd bij tot een goed verblijf .
  9. Eastern Comfort hostelboat : in Mühlen Str 73-7 Friedrichshain met U en S bahn Warschauer Strasse. De unieke locatie op een boot in de rivier de Spree, zorgt er voor dat u hier een memorabel verblijf zult hebben , vlakbij de East Side Gallery  .
  10. Three little pigs hostel ( in Stresemannstraße 66 Kreuzberg met U bahn Anhalter Bahnhof ). In een voormalig 19e eeuws klooster met fijne speelruimte (pool , tafelvoetbal),  dichtbij Checkpoint Charlie en Potsdammer Platz . Een van de properste hostels in Berlijn, ideaal voor schoolgroepen .

terug naar menu