Hostels

Tien hostels die even legendarisch als goed gelegen zijn in deze stad :

  1. Industriepalast Hostel Berlin: in Warschauer Strasse 43-44 Friedrichshain met U en S bahn Warschauer Strasse. Populair bij schoolgroepen en vlakbij Warschauer station,  een hotspot in het weekend.
  2. Sunflower Hostel: in Helsingforserstrasse 17 Friedrichshain met U en S bahn Warschauer Strasse. Een oldskool hostel vlakbij de uitgaansbuurt in Berlijn, een van de betere plekken om te verbroederen met wereldreizigers.
  3. Heart of Gold Hostel: in Johannisstrasse 11 Mitte met S bahn Oranienburger strasse. Een van de mooiste hostels in de stad, ideale uitvalsbasis en dicht bij alles. Ze hebben echt hun fantasie gebruikt om er iets bijzonders van te maken en dat merkt u aan elk detail.
  4. St Christopher’s Berlin: in Rosa Luxemburg Strasse 39-41 Mitte met U bahn Rosa Luxemburger strasse). Is ook een ontmoetingsplaats voor niet-reizigers onderaan hebt u een bekende bar waar het meestal druk wordt, dus in sociaal opzicht perfect. U vindt er altijd wel mensen om iets mee te doen. Het ligt ook heel goed gelegen voor scholen.
  5. Generator Berlin Mitte: ( in Oranienburger Strasse 65 Mitte met S Bahn Oranienburger strasse). Deze keten staat bekend voor netheid en topkwaliteit. U betaalt ietsje meer maar het is haast een hotel voor backpackers.
  6. Circus Hostel: (in Weinbergsweg 1a Mitte met U bahn Rosenthalerplatz). Hipster hostel dat perfect in de hedendaagse reiscultuur past, tal van leuke koffiebars en eet mogelijkheden in de buurt.
  7. PLUS Berlin: (in Warschauerplatz 6-8 Friedrichshain met U en S Bahn Warschauwerstrasse). De beste prijs kwaliteit verhouding van allemaal groots opgezet en genereus, alles wat u kunt wensen en meer.
  8.  EastSeven Berlin Hostel: ( in Schwedter Str. 7 Prenzlauerberg met U bahn Senefelderplatz ). Het hostel wint vaak de poll van beste hostel in Berlijn, hoewel het een vrij klein en gezellig hostel is. Misschien net daarom, een knus gevoel draagt altijd bij tot een goed verblijf.
  9. Eastern Comfort hostelboat: in Mühlen Str 73-7 Friedrichshain met U en S bahn Warschauer Strasse. De unieke locatie op een boot in de rivier de Spree, zorgt er voor dat u hier een memorabel verblijf zult hebben, vlakbij de East Side Gallery.
  10. Three Little Pigs hostel: ( in Stresemannstraße 66 Kreuzberg met U bahn Anhalter Bahnhof ). In een voormalig 19e eeuws klooster met fijne speelruimte (pool, tafelvoetbal),  dichtbij Checkpoint Charlie en Potsdamer Platz. Een van de properste hostels in Berlijn, ideaal voor schoolgroepen.

terug naar menu