Speciale fietsroutes

Ik heb ook een aantal fietsroutes ontworpen rond bepaalde item’s. Er is immers  veel meer te zien en te beleven in Berlijn dan de klassieke monumenten.

Berlijn is  een groene stad met bos, heuvel, meer en strand. U hebt de keuze tussen 2 routes waarbij wij  rijden in wondermooie ongekende stadsparken, (Park-life tour) en in  wouden (Natuurtocht Grunewald) langs meertjes en stranden alsook Teufelsberg beklimmen.

De Pruisische koninklijke paleizen en tuinen in Potsdam zijn werelderfgoed. Wij rijden langs sprookjeskastelen, paleizen en hemelse parken. We nemen een koffie in de Hollandse wijk of een appelcider in de Russische boomgaarden. In Potsdam werd in 1945 Duitsland en Europa verdeeld tussen Groot-Brittannië, Amerika en de Sovjet-Unie.

De Street Art route brengt u langs gebouwen waar diverse kunstenaars hun creativiteit bot gevierd hebben op gevels en muren. Berlijn is DE street art hoofdstad van Europa.

De City West Tour brengt ons naar het vroegere West-Berlijn (focus Charlottenburg, Schöneberg) op plaatsen waar ooit J.F.Kennedy gespeecht heeft en waar David Bowie, Nick Cave, Christiane F.verbleven heeft. Een ode aan de prachtige film Der Himmel über Berlin want we bezoeken tal van setlocaties.

Aan u de keuze.

terug naar menu