Praktische info en contact

Iedere fietstocht start bij  “Take a Bike“ in Neustädtische Kirchstraße 8 Mitte (via U6 en S1, S5 of S7 halte Friedrichsstrasse).  Tenzij andere locatie aangegeven staat bij de tours (zoals bij Potsdam, Street Art, Parklife, City West). Hou er rekening mee dat er nog wat tijd gaat in het huren en eventueel bijstellen van de fietsen.

De meeste tours starten om 10h ′s morgens en om 15h namiddag . Nighttours altijd om 20h . De ochtendtours kunnen eventueel ook vervroegd worden naargelang uw wens/reisschema .

Belangrijk is te weten dat je in Berlijn max met 2 personen naast elkaar mag rijden, mocht de groep gesplitst zijn bij een rood licht dan wachten we wel aan de overkant tot het weer groen wordt . Opletten bij het oversteken voor tramsporen (dwarsen) en bij het remmen  (niet te bruusk en aandacht voor de fietser die voor je rijdt) .

We rijden meestal langs rustige straten dus qua verkeer hebt u vaak niet het gevoel dat u in een miljoenenstad rondrijdt, het is soms verrassend stil .

 Voor info kunt u mij opbellen, mail of contactformulier sturen. Bekijk ook de kalender : er zijn geen ritten op zondag en maandag.

Telefoonnummer in Belgie : +32 474 72 59 37

Telefoonnummer in Duitsland : +49 176 79 89 94

email : thomas.viaene@hotmail.com

terug naar menu