Praktische info en contact

Iedere fietstocht begint in de Kulturbrauerei, Schönhauser Allee 36 in de wijk Prenzlauerberg (metro via U2 richting Pankow halte Eberswalderstrasse).  Tenzij andere locatie aangegeven staat bij de tours (zoals bij Potsdam, Street Art, Parklife, City West). Hou er rekening mee dat er nog wat tijd gaat in het huren en eventueel bijstellen van de fietsen.

De meeste tours starten om 10h ′s morgens en om 15h namiddag. Nighttours altijd om 20h. De ochtendtours kunnen eventueel ook vervroegd worden naargelang je wens/reisschema.

De kostprijs kan je hier vinden. Boekingen op deze link, alle fietstochten worden op voorhand geboekt, er zijn geen spontane aanmeldingen voorzien.

Een aantal safety instructies voor fietsen in Berlijn :

Belangrijk is te weten dat je in Berlijn max met 2 personen naast elkaar mag rijden, mocht de groep gesplitst zijn bij een rood licht dan wachten we wel aan de overkant tot het weer groen wordt. Opletten bij het oversteken voor tramsporen (dwarsen) en bij het remmen  (niet te bruusk en aandacht voor de fietser die voor je rijdt).

We rijden meestal langs rustige straten dus qua verkeer hebt u vaak niet het gevoel dat u in een miljoenenstad rondrijdt, het is soms verrassend stil. Voor info, boekingen kunt u mij opbellen, mailen of een  contactformulier sturen. Bekijk ook de kalender: er zijn geen ritten op zondag en maandag.

Telefoonnummer (België): +32 474 72 59 37

 

email: thomas.viaene@hotmail.com

terug naar menu